Home » Sport » Aktivní sport

Aktivní sport


Sledujete někdy v televizi různá sportovní utkání? Mám tím na mysli, kdybyste třeba sledovali nějaký fotbalový zápas. Anebo také hokejový zápas. Myslím si, že je nejlepší, když sportovní utkání sledujete, ale také potom něco zkusíte. Všichni víme, že sport je opravdu perfektní pro každého člověka. Naše tělo sport potřebuje už to tak je. Naše tělo je uzpůsobeno k pohybu. Já vím, že některé zaměstnání je takové už sedavé. Že jednoduše člověk třeba celých osm anebo deset hodin jenom sedí. Třeba s tím člověk ani nemůže nic udělat. Proto je nejlepší, když třeba každých 20 minut se člověk protáhne.

Co vy a sport?

Stačí jedna jediná minuta a tělo se pořádně protáhne. A vy alespoň budete odpočatí. Já například sportuji opravdu hodně ráda jezdím na kolečkových bruslích. Také jsem si pořídila elektrokolo. Mnoho lidí se mi směje, že mám elektrokolo, že prý to není vůbec žádný sport. Jenomže tohle není pravda. Někdy jedu na elektrokole, aniž bych ho zapnula. Baví mě jezdit na kole a je mi úplně jedno, jestli mám zapnuté elektro anebo jestli šlapu normálně na vlastní sílu? Vždyť co je komu do toho někdo nesportuje vůbec. A když jezdím na kolečkových bruslích, tak samozřejmě, že k tomu musím mít vyvinutou pouze jenom vlastní sílu.

Sport je důležitý.

Kolečkové brusle na elektro zatím ještě nebyly vůbec vyvinuty. A myslím si, že ani nebudou, to by vypadalo opravdu těsně. Ale už jsem viděla také boty, které jezdily nebo alespoň vás zrychlí. Chtěli byste takové jezdící boty? Já tedy rozhodně ne. Ale kdyby to viděl můj syn, tak by je rozhodně chtěl. Můj syn chce totiž všechno, co je nové. A takovouto novinku by určitě chtěl. A když už jsme u toho sportu, tak děláte nějaký sport? Děláte aktivně sport? Nebo máte jenom rádi pasivní sporty? Můj otec má rád pasivní sport, už jenom sedí na gauči u televize a dívá se na sportovní utkání.